Alles valt of staat met communicatie. Dit geldt voor elke organisatie. Of het nou om een samenwerking tussen twee ondernemers gaat of een grote BV met honderden personeelsleden. E-mail op een krachtig platform is dan ook essentieel voor een goede bedrijfsvoering.

Daarom biedt JoMeGro vanaf 1 januari 2019 ook Hosted Exchange diensten van Microsoft aan. Middels Hosted Exchange maak je gebruik van alle functies die Microsoft Exchange & Outlook bieden, zonder zelf het geld en de tijd te hoeven investeren in het opzetten van een Exchange-infrastructuur.

Microsoft Exchange is al jaren een van de meestgebruikte oplossingen voor e-mail, agenda en contactpersonen, en dat is niet voor niks. Exchange heeft zich al lang bewezen als gebruiksvriendelijk en enorm krachtig tegelijk.

JoMeGro biedt al een tijdje aan een selecte groep bedrijven haar Hosted Exchange diensten aan, die we vanaf 1 januari 2019 ook los gaan verkopen, zonder dat verdere samenwerking met JoMeGro daarvoor vereist is.

Al vanaf €5,50 excl. BTW per mailbox per maand maakt jouw bedrijf straks gebruik van Hosted Exchange. Geen gedoe met het aanschaffen van extra licenties, gewoon een nieuwe mailbox aanmaken in het controlpanel en de rest volgt vanzelf.

Middels het controlpanel heb je zelf alle controle over de mailboxen binnen je organisatie. Het controlpanel is efficiënt en gebruiksvriendelijk zodat je snel zelf aan de slag kan. En kom je toch nog ergens niet uit? Dan staat onze servicedesk 7 dagen per week voor je klaar!

Vanaf 1 januari start deze full-service dienstverlening waarbij een ieder gebruik kan maken van onze diensten. Wil je meer weten hierover? Neem dan even contact met ons op. We staan voor je klaar!

Omdat we trots zijn op deze nieuwe dienstverlening en graag iedereen ongedwongen kennis laten maken krijg je de eerste maand van ons voor de helft van de prijs!

Ben je al overtuigd en wil je graag aan de slag met Hosted Exchange? Vul dan in onderstaand formulier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


Ja, ik wil aan de slag met Hosted Exchange van JoMeGro!

Categorieën: E-mailhosting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *